Ontvang de nieuwsbrief
 • ACTIVITEIT

 • UITSTEL Trefdag Agro-ecologie

  Netwerkactiviteit

  Tiendenschuur - Abdij van t Park 7 - Leuven

  Jammer, maar helaas, wordt de Trefdag uitgesteld naar latere datum.
  Voor wie al inschreef, bedankt voor je enthousiasme en engagement. Heb je al betaald, krijg je het geld binnenkort teruggestort. Voor wie nog wou inschrijven, hou je interesse warm. Er volgt zeker nog een nieuwe editie. We houden jullie op de hoogte.


  Ben jij erbij op deze trefdag, een dag vol uitwisseling en inspiratie? Na een eerste geslaagde bijeenkomst vorig jaar zetten we deze traditie graag verder. Samen met verschillende organisaties uit de agro-ecologische beweging nodigen we gemotiveerden en sympathisanten uit voor een niet te missen trefdag op zaterdag 17 juni in Abdij van Park in Leuven. Ben jij erbij? Schrijf je in voor 11 juni.

  De trefdag is een gezamenlijk initiatief van Wervel, De Landgenoten, Boerenforum, CommonsLab, CSA-Netwerk, Fian, Landbouwbrigades, Solidagro en Voedselteams.

  WAAROM?

  We zijn er zeker van dat vrijwilligers en sympathisanten van de verschillende organisaties elkaar veel te vertellen hebben en van elkaar kunnen leren. Er valt nog zoveel te ontdekken en uit te wisselen over agro-ecologie. We geloven in het belang van de inbreng van onze achterban om samen onze weg uit te stippelen. En soms mag het ook een beetje feest zijn.

  VOOR WIE?

  Alle vrijwilligers en sympathisanten van Wervel, De Landgenoten, Boerenforum, CommonsLab, CSA-Netwerk, Fian, Landbouwbrigades, Solidagro en Voedselteams zijn welkom op de trefdag. Actieve en minder actieve vrijwilligers, toekomstige vrijwilligers, voorstanders van agro-ecologische principes, geïnteresseerden…

  We maken allemaal deel uit van een brede beweging voor agro-ecologie. Door elkaar beter te leren kennen, komen we te weten hoe we elkaar kunnen versterken.

  WAAR?

  Tiendenschuur – Abdij van Park 7 – Leuven

  PROGRAMMA

  Onze trefdag is: een fijne mix tussen agro-ecologie in de praktijk én een tiental inspirerende workshops. Van de rol van dieren in een vitaal landbouwsysteem tot hoe sociale media de toekomst van agro-ecologie mee vorm kan geven.

  Schrijf je hieronder snel in en kom ook meegenieten van een fijne dag met een heerlijke lunch. Inschrijven kan tot 11 juni.

  Heb je een vraag of opmerking? Laat die gerust hier achter. Opgelet: dit is géén inschrijving.

  Wie ben je?
  Je bericht

  Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

  Commentaren opvolgen: RSS 2.0 | Atom

Top