Ontvang de nieuwsbrief
 • ACTIVITEIT

 • Meewerkdag Huysmanhoeve

  Meewerkdag

  Huysmanhoeve - Bus 1 (zijstraat van de Peperstraat), 9900 Eeklo

  Bezoek samen met ons de Huysmanhoeve! Op deze bruisende ontmoetingsplek vormen hoeve- en streekproducten mee de hartslag van een levendige plattelandsgemeenschap. Help een dagje mee en ontdek samen met ons wat er allemaal leeft!

  De Huysmanhoeve is naast historisch erfgoed ook een plek waar je uitgenodigd wordt om zelf je talenten te ontplooien. Dat kan je doen op het PlukVeld en de Planterije. Op het PlukVeld kunnen bezoekers hun eigen bloemenboeket met heel wat verschillende soorten samenstellen. De Planterije bestaat uit stroken streekeigen kleinfruit en groenten. De oogst vloeit terug naar de hoeve en haar bezoekers. Als vrijwilliger of partner sta je mee in voor het beheer van deze site, waar kleinschalige landbouw en ecologisch beheer hand in hand gaan. Leer deze mooie plek beter kennen door zelf de handen uit de mouwen te steken op het PlukVeld en de Planterije.

  Binnenkort kan je je inschrijven voor deze activiteit.

  Dit is een activiteit in samenwerking met Avansa Gent, Plattelandscentrum Meetjesland en STAM met hun expo ’Gentse Gronden’.

  Tijdens de meewerkdag nemen we misschien beeldmateriaal op om in te zetten bij promotie op sociale media. Liever niet? Laat het weten aan de fotograaf of verantwoordelijke.

  Extra informatie

  Heb je een vraag of opmerking? Laat die gerust hier achter. Opgelet: dit is géén inschrijving.

  Wie ben je?
  Je bericht

  Om alinea’s te maken laat je gewoon enkele regels leeg.

  Commentaren opvolgen: RSS 2.0 | Atom

Top