Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwe Gezichten Brengen Frisse Wind in De Landbouwbrigades

De Landbouwbrigades komen er aan met heel wat nieuws!

De komende maanden bloeien de Landbouwbrigades weer volop open! Er waait namelijk een nieuwe wind door het netwerk nu er drie nieuwe gezichten aan het roer staan! FIAN, Wervel en Solidagro staan klaar om de Landbouwbrigades verder te versterken en te vernieuwen.

Met frisse energie en vastberadenheid ontwaken we uit onze winterslaap. Het recente boerenprotest heeft ons wakker geschud en ons eraan herinnerd dat verandering niet kan wachten. Daarom zijn de Landbouwbrigades meer dan ooit gereed om te tonen wat voor nieuws we allemaal in petto hebben dit voorjaar.

Onze focus blijft onveranderd: het verenigen van boeren en burgers in de strijd voor een duurzaam voedselsysteem dat gezond voedsel garandeert, een gezond leefmilieu bevordert en rechtvaardige vergoedingen biedt aan boer.inn.en. Samen blijven we opkomen voor belangen die elk van ons aangaan.

De Landbouwbrigades zijn klaar voor actie. Laten we samen de krachten bundelen en onze stem laten horen voor verandering!

Doe mee!

Heb je interesse om hieraan bij te dragen? Wil je graag je handen uit de mouwen steken? Check dan zeker het programma aan meewerkdagen of contacteer ons.

Heb je als boer.in interesse om je boerderij open te stellen? Neem contact met ons op!

Top